Πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου Φούτσαλ ανακοίνωσε η ΚΟΠ. Αναλυτικά:
Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος θα μπούμε σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal, που όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα.
Το τρόπαιο του Κυπέλλου θα διεκδικήσουν οι ομάδες ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ και ΑΕΛ στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου και ώρα 20:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.
Οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση του τελικού συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κίτιον υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν, υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΑΙΣ Αραράτ θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ τη δυτική κερκίδα.
Μόνο με προπώληση τα εισιτήρια
Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και οι δύο ομάδες παρέλαβαν τα εισιτήρια τους και θα διατεθούν μόνο με προπώληση. Δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο.
Η αγορά του εισιτηρίου θα γίνεται με επιδείξει ταυτότητας και αναγραφής του ονόματος στο εισιτήριο. Για τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν εισιτήριο, θα γίνεται ταυτοποίηση πριν εισέλθουν στο γήπεδο.


![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



