Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν ο Γιώργος βρήκε ρυθμό

Όταν ο Γιώργος βρήκε ρυθμό


Θέμα αμφισβήτησης της αξίας του δεν τέθηκε ποτέ, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ακόμα και όταν ήταν πίσω σε απόδοση, οι σκάουτερς έκαναν γραμμή για να τον δουν και οι αντίπαλοι τον γλυκοκοίταζαν. Ο Εφραίμ ταλαιπωρήθηκε πολύ φέτος από τραυματισμούς που δεν τον άφηναν να πιάσει ρυθμό και το συνεχόμενο ανέβασμα του τον τελευταίο καιρό κάνει το Σαβέφσκι να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και τους αμυντικούς να πονοκεφαλιάζουν!

Αυτό του το ανέβασμα είχε άμεσο αντίκτυπο και στην παραγωγικότητα του. Έχει πετύχει 5 γκολ τον τελευταίο μήνα ενώ έχει δώσει άλλες τόσες ασσίστ! Δεν είναι τυχαίο που η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλωστε τον τελευταίο καιρό σκοράρει κατά βούληση. Το φορμάρισμα του Γιώργου σε συνδυασμό με την σταθεροποίηση του Χριστοφή σε σταθερά υψηλά επίπεδα και τη ρέντα του Άλβες, έχουν κάνει την επιθετική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑ απρόβλεπτη και πλέον μοιάζει ασταμάτητη!

Είναι σημαντικό φυσικά ο Γιώργος να συνεχίσει το ίδιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ακόμα στόχους στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και η απόδοση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι βαρόμετρο. Ο Εφραίμ βρήκε την αυτοπεποίθηση του, βρήκε ρυθμό και όλοι χαιρόμαστε να τον παρακολουθούμε!