Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο νίκες και βλέπουμε

Μόνο νίκες και βλέπουμε

img_0110


Το διπλό του Αποέλ στη Λάρνακα, έβαλε φρένο στα όνειρα των μάλλον υπερβολικά αισιόδοξων, για να διεκδικήσει υπό προϋποθέσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρωτάθλημα! Την ίδια στιγμή, η αποδεδειγμένη πλέον ανεπάρκεια της Ανόρθωσης, έθεσε σε αμφιβολία ακόμα και τον ρυθμιστικό ρόλο της ομάδας μας στα πλέι οφ, με το Αποέλ να έχει βάσιμες ελπίδες να γίνει ο πιο μέτριος πρωταθλητής της τελευταίας εικοσαετίας!

Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει στόχο της μόνο τις νίκες και βλέπει στο τέλος που θα την βγάλει ο δρόμος. Έχει πολλά να αποδείξει στον εαυτό της, αφού καμιά ομάδα δεν ήταν καλύτερη μας φέτος, εντούτοις για διάφορους λόγους μείναμε τόσο μακριά από τη κορυφή. Οι δυο πρώτες αγωνιστικές της τελευταίας φάσης, θα είναι καθοριστικές για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα μας, αλλά και για το ποιες πιθανότητες υπάρχουν για να γίνει ανατροπή στην κορυφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να κερδίσει και για λόγους γοήτρου αφού στο πρωτάθλημα δεν έχει πάρει τρίποντο απέναντι σε κανένα επερχόμενο αντίπαλο, άσχετα αν μας έσφαξαν σε κάποια παιχνίδια.

Για να παίρνουμε πάντως τα πράγματα με τη σειρά, ναι ο επόμενος μας αντίπαλος δεν εντυπωσιάζει με τη μπάλα που παίζει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως έχει το ένα χέρι στη κούπα, αλλά και ότι 8 αγώνες δεν έχει δεχθεί γκολ. Μπορεί να μην βγάζει μάτια ο αιώνιος, τον τελευταίο ένα μήνα όμως δείχνει να είναι οργανωμένος καλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να τα δώσει όλα αν θέλει να κερδίσει. Είπαμε, το χρωστάμε μόνο στους εαυτούς μας.