
Με τον Χόρχε Σαμπαόλι για πρώτη φορά στον πάγκο της, η Αργεντινή κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι τη Βραζιλία με 1-0. Το παιχνίδι έγινε στην Αυστραλία και προσέλκυσε 95 χιλιάδες θεατές, όσους δηλαδή χωρούσε το “Melbourne Cricket Ground”. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Γκαμπριέλ Μερκάδο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Μεγαλύτερη φάση της “σελεσάο” να ισοφαρίσει ήταν στο 62ο λεπτό, όμως δεν είχε σύμμαχο τα δοκάρια.
Δείτε τα στιγμιότυπα της φιλικής αναμέτρησης:
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



