
Η 1η αγωνιστική στην Primera Division ολοκληρώθηκε με δύο αναμετρήσεις, που είχαν κοινό τα γκολ που επιτεύχθηκαν στο 90λεπτο τους. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη, η Λεβάντε φιλοξένησε τη Βιγιαρεάλ, κερδίζοντας την με γκολ στο 88′ που προήλθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χοσέ Λουίς Μοράλες. Στο άλλο ματς, με το οποίο έπεσε η αυλαία, η Έιμπαρ πέτυχε “διπλό” επί της Μάλαγα, με σκόρερ τον Σαρλες στο 57ο λεπτό του αγώνα.
Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις της Δευτέρας:
Λεβάντε – Βιγιαρεάλ 1-0
Μάλαγα – Έιμπαρ 0-1
Δείτε ακόμη: Μπήκαν νικηφόρα στο Πρωτάθλημα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα
Στιγμιότυπα:
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
