Home TOP NEWS Συγκλονιστικός ο Φάνος

Συγκλονιστικός ο Φάνος

Καλή απόδοση είχαν και οι τέσσερις διεθνείς που έπαιξαν χθες κόντρα στην Βοσνία Ερζεγοβίνη. Παναγή, Κατελάρης, Μαργκάσα και Χριστοφή ξεκίνησαν στην εντεκάδα της Εθνικής Κύπρου και ο κάθε ένας έβαλε το δικό του οβολό στην μεγάλη νίκη. Κορυφαίος πιθανότατα της Εθνικής όμως ήταν ο πιο μικρός της παρέας, ο Φάνος Κατελάρης. Ο Φάνος ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Γιώργο Μερκή και υπενθύμισε όλους μας πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιονδήποτε ποιοτικό ξένο στη θέση.


Χθες το πρωί δημοσίευμα του themasports.com ανέφερε πως αρκετές ομάδες του εξωτερικού, ανάμεσα τους η Λανς και η ΑΕΚ Αθηνών θα έστελναν σκάουτερ για να παρακολουθήσει το Φάνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε βέβαιοι πως στις σημειώσεις τους έχουν γράψει τα καλύτερα για τον μόλις 20 χρόνων Φάνο, είμαστε βέβαιοι όμως και πως δεν έχουν δει το ταβάνι του ακόμα. Όσο ο Φάνος δουλεύει σκληρά και παίρνει λεπτά θα γίνεται καλύτερος. Και οι μνηστήρες θα αυξάνονται.

Οι λέξεις κλειδιά φυσικά για να έρθει αυτή η βελτίωση είναι η δουλειά και η σταθερότητα. Είναι σε τέτοια ηλικία ο Φάνος που έχει ακόμα πολλά περιθώρια να αναπτύξει το ταλέντο του και πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Έχει φυσικά προσόντα που δεν συναντά κανείς συχνά σε Κύπριο, είναι καλός με τη μπάλα στο έδαφος (αμυντικός μέσος είναι άλλωστε), είναι καλός και στον αέρα. Το ταβάνι του θα το αποφασίσει ο ίδιος!