Home SPORTS NEWS Κεραυνός Σίτι στο Ολντ Τράφορντ! (Video)

Κεραυνός Σίτι στο Ολντ Τράφορντ! (Video)


Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε το ντέρμπι γοήτρου με γκολ των Μίλνερ και Αγκουέρο (1-2)! Στους 12 βαθμούς η διαφορά, επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Το παιχνίδι άρχισε δυνατά με φάσεις εκατέρωθεν αλλά μετά το δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε. Η Γιουνάιτεντ ήταν ελαφρώς πιο απειλητική, αλλά δίχως μεγάλη φάση. Η κελύτερη στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 45′. Η μπάλα στην προβολή του Ράφαελ προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών του Χαρτ.

Η Σίτι ξύπνησε το ολντ Τράφορντ με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Μίλνερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των “κόκκινων διάβολων” και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ντε Χέα (51′). Το Ολντ Τράφορντ …θύμωσε και στην πρώτη καλή στημέη φάση η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε. Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον Φαν Πέρσι κεφαλιά του Τζόουνς με τον Χαρτ εξουδετερωμένο, η μπάλα στην πλάτη του Κομπανί και στα δίχτυα.

Το περίεγο της υπόθεσης είναι ότι μετά την ισοφάριση αυτή που κέρδισε μέτρα στο γήπεδο ήταν η Σίτι. Δεν ήταν καταιγιστική, αλλά την δουλειά της την έκανε, δίχως να απειληθεί. Στο 79′ ο Αγκουέρο τα έβαλε με όλη την άμυνα και με δυνατό σουτ νίκησε και τον Ντε Χέα για το 1-2. Στα λεπτά που απέμειναν τίποτα δεν άλλαξε. Μόνο νεύρα και πολλές κίτρινες από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Οι “πολίτες” πανηγύρισαν τη νίκη που μείωσε την διαφορά από τη Γιουνάιτεντ στους 12 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr