Home SPORTS NEWS Καμπάνα… στον Μπαλοτέλι

Καμπάνα… στον Μπαλοτέλι


Με τρεις αγωνιστικές τιμώρησε η ομοσπονδία της Ιταλίας τον Μάριο Μπαλοτέλι και για το γεγονός πως έβρισε τον βοηθό διαιτητή στον επεισοδιακό αγώνα της Μίλαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Φιορεντίνα!

Στη Φλωρεντία το ματς είχε ένταση, και ο «Σούπερ Μάριο» κάποια στιγμή είδε κίτρινη, με την οποία συμπλήρωσε κάρτες και έτσι θα έπρεπε να απουσιάσει για μία αγωνιστική. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ιταλικός Τύπος ανέφερε πως στη Μίλαν ήταν εκνευρισμένοι με την ενέργεια του διεθνούς άσου να πάρει κίτρινη κάρτα, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να έχει αποφασίσει να του ρίξει πρόστιμο…

Μόνο που στον συγκεκριμένο αγώνα ο Μπαλοτέλι τα έβαλε και με τον έναν εκ των βοηθών, καθώς ο διαιτητής έγραψε στο Φύλλο Αγώνα πως ο Ιταλός άσος επιτέθηκε φραστικά και βρίζοντας!  Έτσι, η πειθαρχική επιτροπή ανακοίνωσε την Τρίτη ότι πέρα από τη μία αγωνιστική λόγω των καρτών, «έφαγε» άλλες δυο για την υβριστική συμπεριφορά του!

Η Μίλαν θα κάνει έφεση και αν η ποινή δεν πέσει, ο «Σούπερ Μάριο» θα απουσιάσει από τους αγώνες με Νάπολι (εντός), Γιουβέντους (εκτός) και Κατάνια (εντός)!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr