Home SPORTS NEWS Νέο ρεκόρ από Τότι

Νέο ρεκόρ από Τότι


Ο Φραντσέσκο Τότι σκόραρε σ’ ένα ακόμα ντέρμπι της «αιώνιας» πόλης και κατέφερε να πετύχει νέο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, έγραψε το όνομά του στους πρώτους σκόρερ σε ντέρμπι μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο με εννιά τέρματα! Κάτι που τον έκανε πολύ ευτυχισμένο, όπως δήλωσε ο ίδιος στα μικρόφωνα του συνδρομητικού «Sky» αμέσως μετά το τέλος του ματς. Να αναφέρουμε πως μαζί με τον Τότι, εννιά γκολ σε ντέρμπι με τη Λάτσιο έχει πετύχει ο Ντίνο Ντα Κόστα, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα από το 1955 ως το 1961. Το ίδιο έχει καταφέρει και ο Μάρκο Ντελ Βέκιο, ο οποίος αγωνίστηκε στους «τζαλορόσι» από το 1995 ως το 2005.

«Ήθελα να φτάσω στην πρώτη θέση των σκόρερ σε ντέρμπι. Πολλοί με έχουν κατηγορήσει πως στα παιχνίδια με τη Λάτσιο έχω κακή απόδοση και δεν είμαι αποτελεσματικός. Με το γκολ αυτό έφτασα τα 9, κάτι που αποτελεί τη δική μου απάντηση σε όσους ισχυρίζονται πως… εξαφανίζομαι σε ντέρμπι», είπε ο «καπιτάνο» της Ρόμα.

Ο Τότι έχει καταφέρει να «σπάσει» πολλά ρεκόρ (πρόσφατα έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου), αλλά αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο, όπως ανέφερε ο αρχηγός της Ρόμα: «Όλοι ξέρουν πως είμαι οπαδός της Ρόμα και το να σκοράρω εναντίον της Λάτσιο έχει μεγαλύτερη αξία. Μακάρι να καταφέρω να πετύχω τουλάχιστον ακόμα ένα στην καριέρα μου και να μείνω μόνος πρώτος στο σχετικό πίνακα, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην πρώτη θέση με… συγκατοίκους»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr