Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Οι παίκτες μας σήμερα περιμένουν την αποθέωση από τον κόσμο” (audio)

“Οι παίκτες μας σήμερα περιμένουν την αποθέωση από τον κόσμο” (audio)

sak_7132


Πρωινές δηλώσεις για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου. Όπως δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM, σήμερα περιμένουν στο ΓΣΠ, τρεις κατάμεστες εξέδρες αφού η προπώληση είναι η καλύτερη που έχει γίνει τη φετινή σεζόν.

“Η προπώληση για το σημερινό παιχνίδι είναι η καλύτερη που έχει γίνει τη φετινή σεζόν. Στο γήπεδο θα έχουμε το μίνιμουμ 10,000 κόσμο. Τα διαρκείας δεν ισχύουν και έτρεξαν όλοι για εισιτήριο. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η εικόνα που βγάζει η ομάδα και η επιθυμία του κόσμου να στηρίξει την ομάδα του. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να φθάσει στον τελικό. Σήμερα έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλουμε τρεις κερκίδες γεμάτες. Οι παίκτες το περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι. Περιμένουν την αποθέωση από τον κόσμο”, σχολίασε αρχικά για το ματς με την ΑΕΛ.

Ο στόχος στο σημερινό παιχνίδι
“Ο στόχος είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα αποτελέσει τη βάση για πρόκριση στον τελικό. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε όποιες συνθήκες και αν προκύψουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και επαναληπτικός και ότι η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει μέσα σε οποιαδήποτε έδρα. Μέσα από τα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Το μυστικό της επιτυχίας στην εκστρατεία
“Η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Βγήκε ανοικτά η διοίκηση και ο κόσμος το εκτίμησε και από την πρώτη στιγμή. Η διαφάνεια που χειρίζεται η διοίκηση το οικονομικό κομμάτι, βοηθάει. Οι παίκτες είναι άνθρωποι, έχουν συγκινηθεί από όλα αυτά και έχουν δεθεί με την ομάδα. Όλοι λένε πως τους θυμίζει άλλες εποχές, αυτές της φανέλας. Ο κόσμος βλέποντας πως η προσφορά του δεν πάει στα σκουπίδια, ανταποκρίνεται συνεχώς. Αυτό που νιώθουμε αυτό το διάστημα, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία επιτυχία. Μας έχει κάνει όλο αυτό πως δεν είναι τραγικό να χάσεις ένα παιχνίδι, ή ένα τίτλο. Το σημαντικό είναι η ομάδα, όλοι δηλαδή, να είναι δεμένη και ισχυρή”.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις: