Home SPORTS NEWS Έρχεται νέα μαγική βραδιά Champions League!

Έρχεται νέα μαγική βραδιά Champions League!


Mετά τις Ρεάλ και Ντόρτμουν που τσέκαραν τα εισιτήριά τους χτες το βράδυ, ακόμα δύο κρίνονται σήμερα για τα ημιτελικά του champions league.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μπάγερν, στη ρεβάνς του 2-0 της Αλιάνζ Αρένα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να… κάνουν τη ζημιά στη νέα πρωταθλήτρια Γερμανίας, που δείχνει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο Αντόνιο Κόντε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιδάλ και Λίχτσταϊνερ, ενώ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Βούτσινιτς και Κουαλιαρέλα ως επιθετικές αιχμές.

Από την άλλη η Μπάγερν είναι το φαβορί όχι μόνο λόγο του σκορ, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά της μέσα στο γήπεδο από την αρχή της σεζόν. Η νέα πρωταθλήτρια Γερμανίας ταξίδεψε στο Τορίνο χωρίς προβλήματα τραυματισμών, αλλά και με τον αέρα της κατάκτησης της… σαλατιέρας.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Μπαρτσελόνα κονταροχτυπιέται με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Καμπ Νόου, στη ρεβανς του 2-2 του Παρισιού. Ο Λιονέλ Μέσι θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή των μπλαουγκράνα όμως δεν είναι γνωστό ακόμα αν ο Τίτο Βιλανόβα θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή.

Με τον Τιάγκο Σίλβα να τίθεται τελικά στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι, η γαλλική ομάδα θέλει να μεταμορφωθεί σε… Τσέλσι και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Απών θα είναι μόνο ο Ματουιντί που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr