Home SPORTS NEWS Κλοπ: «Ένιωσα σαν να κερδίσαμε το τρόπαιο» (video)

Κλοπ: «Ένιωσα σαν να κερδίσαμε το τρόπαιο» (video)


Στον 7ο ουρανό βρισκόταν ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά την επική ανατροπή της ομάδας του στα προημιτελικά του champions league κόντρα στην Μάλαγα, με τον ίδιο να δηλώνει πως αισθάνεται σαν να κατέκτησαν τον θεσμό, ενώ χαρακτήρισε τους Βεστφαλούς τυχερούς

«Υπάρχει μία πάρα πολύ απογοητευμένη ομάδα και μία πάρα πολύ τυχερή ομάδα. Δεν περίμενα να μας δω από την πλευρά της τυχερής. Ήταν μακράν το χειρότερό μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν εύκολο για την Μάλαγα, έτσι όπως παίζαμε, να αμυνθεί, αν και στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά αγωνίστηκαν πραγματικά πολύ έξυπνα. Υπήρχαν απλά δύο απίστευτες στιγμές για εμάς στο τέλος. Πάντως αν δει κανείς και τα δύο παιχνίδια, νομίζω ότι αξίζαμε την πρόκριση».

Για τα συναισθήματα του, ο Κλοπ είπε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε μέσα μου μετά από όλο αυτό. Πραγματικά θα πρέπει να με δει γιατρός. Αν παίξουμε όπως απόψε προφανώς και δεν θα κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αν αγωνιστούμε όπως ξέρουμε και έχουμε το ίδιο πάθος με σήμερα, τότε πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Πάντως ένιωσα σαν κερδίσαμε το τρόπαιο. Οι βοηθοί μου με κοιτούσαν και έλεγαν ότι είμαι τρελός. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τόσο υπέροχα».

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr