Home TOP NEWS Βάζει Ανόρθωση στον στόχο

Βάζει Ανόρθωση στον στόχο

 


Αποστολή εξετελέσθη έστω και δύσκολα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέβαλε τη Νέα Σαλαμίνα με 1-3, παρότι στο πρώτο μέρος ήταν μέτρια και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ομάδα μας βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις να ισοφαρίσει σε ένα διάστημα που δεν απέδιδε ιδιαίτερα και την αποφασιστικότητα να παραμείνει πιστή στο πλάνο της στην επανάληψη, ακόμα και όταν το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά τα κατάφερε, κόλλησε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, βελτίωσε τη θέση της και την ψυχολογία της και βλέπει μπροστά.

Όπου μπροστά, ένα μεγάλο παραδοσιακό ντέρμπι. Η ομάδα μας υποδέχεται στο Στάδιο ΓΣΠ την πρωτοπόρο Ανόρθωση και ξέρει πολύ καλά πως με νίκη, βάζει πραγματικά φωτιά στο πρωτάθλημα αφού όλοι όσοι θεωρούνται “διεκδικητές” θα είναι πολύ κοντά βαθμολογικά. Το παιχνίδι θα έχει φυσικά πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από ότι το χθεσινό, αφού η Ανόρθωση είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τη Σαλαμίνα και έχει διαφορετικές βλέψεις. Ο στόχος όμως για τρίποντο δεν αλλάζει, κατακρίβιαν τα κίνητρα είναι περισσότερα από ποτέ.

Σήμερα πάντως, το τεχνικό τιμ θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τον αντίπαλο ζωντανά. Η Ανόρθωση υποδέχεται την Πάφο που απέδειξε πως είναι σκληρό καρύδι ως τώρα και στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν μέλη του προπονητικού τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.