Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο”

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο”

img_0677


11.000 ήταν περίπου τα εισιτήρια που διατέθηκαν χθες στο ΓΣΠ, με τον Πράσινο Λαό να ξεπερνά τις 13,000. Ευχαριστίες στον κόσμο που χθες βρέθηκε στο ΓΣΠ για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του, έστειλε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, το πρωί στο ΣΠΟΡ FM.

Διαβάστε και τις ευχαριστίες στην επίσημη ιστοσελίδα.

Αναλυτικά:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών, στον κόσμο μας που ήρθε χθες στο γήπεδο.

Για άλλη μία φορά ήταν δίπλα στην ομάδα, την στήριξε, είχε υπομονή και παρά το γεγονός ότι δεν φτάσαμε στη νίκη χειροκρότησε τους παίκτες, στέλνοντας το μήνυμα ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουν και παραμένει στο πλευρό τους. Επίσης, με τη μαζική παρουσία του ο κόσμος μας να ξέρει ότι έχει προσφέρει ένα αρκετά καλό χρηματικό ποσό στο Σωματείο του, ένα ποσό που το είχε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Η ομάδα είναι δυνατή, έχει παίκτες με ψυχή και καρδιά νικητή και να είναι σίγουροι ότι θα δώσει όλο της το είναι για να πετύχει τους στόχους της και στους δύο θεσμούς που αγωνίζεται. Ενωμένοι σαν μία γροθιά, θα συνεχίσουμε τον δικό μας μεγάλο αγώνα.

ΤΟ 0-0
Ασφαλώς και θέλαμε να κερδίσουμε το χθεσινό παιχνίδι, οι παίκτες μας κατέθεσαν και τη ψυχή τους στο γήπεδο, πάλεψαν, όμως σε μία μέρα που δεν ήταν από τις καλύτερές τους, έμειναν στο 0-0. Αυτό το αποτέλεσμα θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον επαναληπτικό, ούτως ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό.

Το 0-0 έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία, όμως εμείς κρατάμε το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και πάνω σ’ αυτό θα κτίσουμε ενόψει επαναληπτικού.

ΑΠΟΔΟΣΗ
Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί ούτε να κερδίζει συνέχεια, αλλά ούτε και να έχει σε κάθε παιχνίδι την ίδια απόδοση. Είδαμε και χθες την Μπαρτσελόνα με μία μέτρια εμφάνιση, να παίρνει το ζητούμενο. Εμάς μας ικανοποιεί το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές μας είχε ψυχή, είχαν πάθος, είχαν θέληση, έτρεξαν πολύ, πάλεψαν και μέσα σε μία μέρα που δεν ήταν η καλύτερή τους, προσπάθησαν για τη νίκη. Τους ευχαριστούμε για αυτά που κάνουν στη φετινή σεζόν και όλοι μαζί, ενωμένοι, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Μαζί στις χαρές, μαζί στις λύπες, μαζί και στις δύσκολες στιγμές.

ΚΟΥΡΑΣΗ
Είναι γεγονός ότι οι παίκτες μας έδωσαν πολλές δυνάμεις τόσο στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, όσο και χθες, αλλά και γενικότερα στη φετινή σεζόν. Ωστόσο, δεν θέλουμε να συζητάμε αυτό το κεφάλαιο, διότι όσο πιο πολύ συζητάς κάτι, τόσο δημιουργείς στο μυαλό σου αμφιβολίες.

Εμείς θα δουλέψουμε όπως πρέπει, έχουμε ένα τεχνικό επιτελείο με γνώσεις και εμπειρίες, έχουμε παίκτες που είναι σοβαροί επαγγελματίες, επομένως ο στόχος μας είναι να διαχειριστούμε τις υποχρεώσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ούτως ώστε να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία και στις δύο διοργανώσεις.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Πλησιάσαμε το 1.7 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα έχουμε μία συγκέντρωση στους Εργάτες, αύριο άλλη μία στην Κοκκινοτριμθιά και την Κυριακή είναι το μεγάλο Fan Day στη Λεμεσό.

Απ’ εκεί και πέρα, μεγάλο μας «όπλο» είναι και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, έτσι καλούμε τον κόσμο μας να συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά αυτήν την προσπάθεια, ενώ έχουμε και τις εισφορές τουλάχιστο 1000 ευρώ για την Αψίδα Αλληλεγγύης. Όσο περισσότερα χρήματα μαζέψουμε, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο τον φάκελο της ΟΥΕΦΑ.

Έχουμε ακόμη κάποιες μέρες στη διάθεσή μας και εάν σ’ αυτές συνεχίσουμε να κάνουμε όλοι την δική μας υπέρβαση, τότε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.

Είναι γεγονός πως τα δεδομένα μετά την απόφαση στο Eurogroup έχουν αλλάξει, κάτι που θα πρέπει όλοι να λάβουν σοβαρά υπόψη. Σε κανένα δεν συμφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να υποστεί τις οποιεσδήποτε κυρώσεις.