Ο Ανδρέας Κατσαντώνης έπαιξε 90 λεπτά απέναντι στη Γερμανία, όπου η Εθνική Νέων δέχθηκε την ήττα. Στον πάγκο έμεινε ο Μιχάλης Γαβριήλ. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική Νέων U-19 από την αντίστοιχη της Γερμανίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία επτά λεπτά.
Οι νεαροί διεθνείς μας έδωσαν πολλές δυνάμεις και το τελικό σκορ δείχνει βαρύ σε σχέση με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε σήμερα η ομάδα μας.
Οι Γερμανοί στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διατήρησαν την υπεροχή, χωρίς όμως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Δημήτρη Δημητρίου.
Μετά το πρώτο γκολ οι φιλοξενούμενοι με φοβερή αποτελεσματικότητα έφτασαν στο 3-0.
Ο 1-0 έγινε στο 83ο λεπτό από τον Roesch, το 2-0 στο 88’ από τον Herrmann και το 3-0 στο 90’ από τον Bapoh.
Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Δημητρίου (88’ Στ. Κωνσταντίνου), Σεργίου (70’ Κ. Ηλία), Π. Ιωάννου, Χ. Χαραλάμπους, Ζ. Άδωνι, Παναγίδη, Χατζηπασχάλη, Μ. Χαραλάμπους, Κατσαντώνη, Γερολέμου (70’ Στυλιανίδης), Μενελάου (88’ Μ. Παναγιώτου).


![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
