Όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, τα μαθητικά εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel» και το Online Ticketing. Περιορισμένος αριθμός έχει απομείνει στα υπόλοιπα σημεία πώλησης, δηλαδή τα ΣΥ.ΦΙ σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, όπως και την Καφετέρια “Παντελής” στο Αυγόρου. Το ωράριο διάθεσης των εισιτηρίων στα τέσσερα αυτά σημεία είναι από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.
Διαβάστε ακόμη: Θα πάρει “φωτιά” το πέταλο
Όσον αφορά τα κανονικά εισιτήρια, υπάρχουν για όλες τις κερκίδες σε όλα τα σημεία πώλησης και ασφαλώς στο online ticketing. Η προπώληση πέραν των Επιδοτηρίων στη Λευκωσία και τη διαδικτυακή σελίδα θα ολοκληρωθεί απόψε. Αύριο εισιτήρια θα μπορείτε να βρείτε από τις 9 μέχρι τις 14:00 στα εκδοτήρια της ομάδας μας και μέχρι τις 16:00 στο Online Ticketing. Για όσους μείνουν την τελευταία στιγμή, τα ταμεία του ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 16:30.





![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



