Πολύ καλή αναμένεται να είναι η προσέλευση απόψε παρά τη μέτρια πορεία της ομάδας. Μέχρι χτες είχαν μείνει λιγότερα από 2.500 εισιτήρια, ενώ αρκετοί φίλαθλοι συνηθίζουν να αγοράζουν το “χαρτάκι” από το γήπεδο. Ο κόσμος δείχνει το δρόμο, ας κάνουν και οι ποδοσφαιριστές το καθήκον τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βγει πιο δυνατή από το ντέρμπι και αυτό θα γίνει μόνο με τη νίκη.
Ο Πράσινος Λαός θέλει να δει παίκτες να αγωνίζονται με πάθος αλλά μυαλωμένα, για το πράσινο και το άσπρο. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, πάμε να τιμήσουμε τις αξίες για τις οποίες ιδρυθήκαμε. Ανθίστε και πάλι το τριφύλλι!
Θυμίζουμε ότι η προπώληση συνεχίζεται μέχρι τις 14:00 στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel» και μέχρι τις 16:00 από το Online Ticketing. Τα ταμεία του σταδίου ανοίγουν στις 16:30.





![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



