Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Άλλο ένα ντέρμπι και ραντεβού με την κορυφή

Άλλο ένα ντέρμπι και ραντεβού με την κορυφή

 


Στο παρκέ επανέρχεται η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, που αντιμετωπίζει απόψε (21:00 live @OmonoiaNews.com) την ΑΕΛ στο στάδιο “Ελευθερία”. Το παιχνίδι αφορά την 8η αγωνιστική και πρώτου του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας, με την ομάδα μας να θέλει νίκη για να ανέβει πάλι στην κορυφή. Οι “πράσινοι” προετοιμάστηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς και με το αντιμετωπίζουν με κάθε σοβαρότητα, θέλοντας να πάρουν τη ζητούμενο.

Η αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή της πρεμιέρας, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ έριξε “7άρα” στη Λεμεσό. Το σημερινό αναμένεται εντελώς διαφορετικό και θα πρέπει να ιδρώσουν οι παίκτες του Κώστα Πολυβίου για να πάρουν το “τρίποντο”. Ασφαλώς το “τριφύλλι” είναι φαβορί για την επικράτηση, όμως εντός των τεσσάρων γραμμών θα πρέπει να επιβεβαιώσει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να έχει η ομάδα μας, με τους “πράσινους” να κάνουν κάλεσμα στον Πράσινο Λαό με κάθε ευκαιρία. Είναι αναγκαίος ο 6ος παίκτης, που από την κερκίδα δίνει ώθηση σε αυτούς που είναι στο παρκέ για να πετύχουν τη νίκη. Ραντεβού στο κλειστό της πρωτεύουσας λοιπόν και όσοι πιστοί προσέλθετε!