Άλλη μια νίκη σε ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ. Οι πράσινοι μετά το Αποέλ υπέταξαν και την Ανόρθωση, αφήνοντας την έξι βαθμούς πίσω τους στη βαθμολογία. Οδηγούνε την κούρσα του πρωταθλήματος αήττητοι, έχοντας μόνο μια ισοπαλία (κόντρα στην ψεσινή αντίπαλο μας στον πρώτο γύρο) για απώλεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να επιστρέψει στο θρόνο του πρωταθλητή αφού είναι καλύτερη των αντιπάλων της και έχει την σωστή ψυχολογία για να το πετύχει.
Βέβαια το πρωτάθλημα είναι μακρύ και απρόβλεπτο, ενώ με μια απώλεια μπορεί να βρεθεί 2η, αφού ο “αιώνιος” είναι μόλις στο -1 από την κορυφή. Επιπρόσθετα είναι τέτοια η δομή του που τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Η ομάδα μας λοιπόν πρέπει να συνεχίσει την δουλειά και τη βελτίωση, ούτως ώστε στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος να είναι έτοιμη να σπριντάρει προς τον τίτλο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι ικανότητες είναι εκεί. Επιβάλλεται όμως να τις παρουσιάζουμε κάθε εβδομάδα για να αποδείξουμε πως όντως είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα.


![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



