Μεγάλες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρώτο κομμάτι της 17ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα CYTA. Η τελευταία αγωνιστική για το 2017 έχει στο καλεντάρι ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ και Ανόρθωση-Αποέλ.
Στη Λεμεσό η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Αποέλ και Δόξα όμως απέναντι της έχει την ΑΕΚ η οποία δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να ανέβει ξανά μόνη στην κορυφή. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Λάρνακας ισοβαθμεί με την Ανόρθωση που υποδέχεται το Αποέλ.
Η “κυρία” πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία απέναντι στο Αποέλ και όλη η δυναμική που δημιουργήθηκε με το αήττητο της, θέλει να την σπρώξει σε μία πολύ μεγάλη νίκη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας:
Τετάρτη 20/12/2017
17:00 Ολυμπιακός-Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 3)
18:00 ΑΕΛ-ΑΕΚ (Cytavision Sports 2)
19:00 Ανόρθωση-Αποέλ (Cytavision Sports 1)
Δείτε ακόμη: Στατιστικά και βαθμολογία



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)







![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)