Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Ακόμα μια απόδειξη ότι προς απογοήτευση πολλών αυτή η ομάδα...

ΘΥΡΑ 9: «Ακόμα μια απόδειξη ότι προς απογοήτευση πολλών αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πεθάνει»

 


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 και ζητάει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις στο πράσινο λαό αλλά κυρίως στα μέλη όσον αφορά το θέμα του οικονομικού και της οργάνωσης γενικότερα στο σύλλογο. Παράλληλα, οι οργανωμένοι τονίζουν πως η παρουσία του κόσμου στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, γεμίζοντας την κερκίδα, είναι μια απόδειξη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να πεθάνει». Αναλυτικά:

«Οι δύο συνεχόμενες νίκες έχουν βγάλει τουλάχιστον την ομάδα από την μιζέρια των προηγούμενων αγωνιστικών. Από την άλλη όμως η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να καλύψει τα οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα του σωματείου μας.

Πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις στο πράσινο λαό αλλά κυρίως στα μέλη. Ως εκ τούτου παραμένουμε σταθεροί στην άποψη μας για έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία επιβάλετε, μεταξύ άλλων, να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το οικονομικό κομμάτι αλλά και για τα μελλοντικά βήματα.

Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 σε καμιά περίπτωση δεν θα ξαναδεχτούμε να οδηγηθούμε στα τυφλά σε νέες περιπέτειες. Η βοήθεια από τον κόσμο αυτή την φορά επιβάλετε να σημαίνει και ΠΛΗΡΗΣ ενημέρωση του κόσμου για την κατάσταση που βρισκόμαστε.

Υ.Γ 1 – Η παρουσία του Πράσινου Λαού και της ΘΥΡΑ 9 στο Αμμόχωστος είναι ακόμα μια απόδειξη ότι προς απογοήτευση πολλών αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πεθάνει.

Υ.Γ.2 – Οι φίλαθλοι της Αλκής ενοχλούνται που τους λέμε ότι ο Λόππας είναι τσιράκι του Πετρίδη αλλά σωπαίνουν όταν παίκτης τους στις καθυστερήσεις του αγώνα εσκεμμένα δέχεται κίτρινη για να χάσει το παιχνίδι με τους ακατανόμαστους».