Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βάλτε ένα γκολ… και άστε τους να τρέχουν!

Βάλτε ένα γκολ… και άστε τους να τρέχουν!

img_6216


Δεν γνωρίζουμε ποια τακτική προτίθεται να ακολουθήσει ο Τόνι Σαβέφσκι στο αυριανό παιχνίδι και προφανώς, δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε υποδείξεις στον κόουτς! Εκείνο που γνωρίζουμε είναι πως μπορεί η ΑΕΛ να παρουσιάζεται από ορισμένους σαν το φαβορί για την πρόκριση, αλλά αν αρπάξει ένα γκολ, μετά θα τρέχει και δεν θα φτάνει!

Αλήθεια, μπορεί κανείς να σκεφτεί μια ομάδα που να κατάφερε 2 παιχνίδια να μην δεχθεί γκολ από την ΟΜΟΝΟΙΑ; Μην το ψάχνετε, δεν θα βρείτε! Άλλωστε η τελευταία φορά που δεν σκόραρε το συγκρότημα του Σαβέφσκι, πριν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, ήταν στις 21 Οκτωβρίου του 2012 κόντρα στην Ανόρθωση! Θέλετε να κάνουμε τα πράγματα πιο τρομακτικά για την ΑΕΛ; Από το Μάρτιο και μετά σε σύνολο 6 παιχνιδιών η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 19 τέρματα, μέσο όρο 3 και κάτι ανά παιχνίδι. Ένα γκολ λοιπόν και θα δούμε πως θα αντιδράσουν.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, κάθε άλλο, είναι ένας ημιτελικός κυπέλλου κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μπορεί να το φέρει στα μέτρα της, από την ίδια εξαρτάται και είναι η καλύτερη ομάδα από τις 2!