Στο Τσίρειο με στόχο τους τρεις βαθμούς πήγε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα.
Με 17 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, ο Ιβάιλο Πέτεφ παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το αποψινό ντέρμπι. Στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας βρίσκονται οι Ανδρέας Χριστοδούλου, Τζαΐλσον Αραούχο, Φάνος Κατελάρης, Γουίλιαμ Σοάρες, Μαμαντού Καντέ, Ρενάτο Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες, Χέντβιγκες Μαντούρο, Δημήτρης Χριστοφή, Ράφαελ Λόπες και Ματ Ντάρμπισαϊαρ.
https://www.instagram.com/p/BeDw7GmHqUg/


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
