Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι 18 “πολεμιστές” για την πρόκριση!

Οι 18 “πολεμιστές” για την πρόκριση!

ns018311


Η αποστολή της πρόκρισης στο τελικό του Κυπέλλου με 18 «πολεμιστές» ανακοινώθηκε από τον Τόνι Σαβέφσκι. Οι πράσινοι ταξιδεύουν στη Λεμεσό με αδιαπραγμάτευτο στόχο την εξασφάλιση του εισιτηρίου της μεγάλης συνάντησης που θα γίνει σε πέντε βδομάδες.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στο Γέρι. Αμέσως μετά τον τέλος της προπόνησης ο Σαβέφσκι επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα στείλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ραντεβού της 22ας Μαΐου.

Την αποστολή αποτελούν οι: Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Ζοάο Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή.

Ο Μάρκο Σοάρες κατάφερε σήμερα να προπονηθεί και έτσι βρίσκεται στην αποστολή, με τον κόουτς να σκέφτεται μάλιστα να τον έχει και στην αρχική ενδεκάδα.  Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε τακτική και στατικές φάσεις.