Πρόταση για πολυμετοχική εταιρεία ετοιμάζει ομάδα φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως πληροφορούμαστε ήδη αυτή η ομάδα φίλων ξεκίνησε διεργασίες και συγκέντρωσε ένα ποσό. Η πρόταση θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα κατατεθεί ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης στις 27 Απρίλίου.
Μέχρι τη Γενική Συνέλευση, θα μαζευτούν υπογραφές/δεσμεύσεις όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πολυμετοχική εταιρεία. Στόχος είναι ως τότε να έχει μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό για να πειστούν τα μέλη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προχωρήσει με αυτό το μοντέλο. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά.






![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



