Home TOP NEWS Επίσημα ενδιαφέρει λοιπόν

Επίσημα ενδιαφέρει λοιπόν

Ότι ο Κούσουλος ενδιαφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ το γράψαμε εδώ και μέρες. Ότι…πρέπει να την ενδιαφέρει επίσης, αφού κάθε καλός Κύπριος πρέπει να περνάει από το μικροσκόπιο της ομάδας μας. Εκείνο που δεν περιμέναμε, ήταν να διαρρεύσει με τόση…άνεση από την ΟΜΟΝΟΙΑ ότι όχι μόνο ενδιαφέρει, αλλά διευθετήθηκε και συνάντηση με τη Νέα Σαλαμίνα για να συζητηθεί το ενδεχόμενο μετακίνησης του νεαρού αμυντικού στην ομάδα μας. Και δεν το λέμε με αρνητική προδιάθεση.


Το λέμε γιατί ενδεχομένως να αλλάζουν τα ήθη και τα έθιμα στην ομάδα μας. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής αδυναμίας μας, αν μια μεταγραφή διέρρεε ήταν δεδομένο πως θα χαλούσε. Για τον Κούσουλο ενδιαφέρονται και άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού, όμως αυτό πλέον δεν μας τρομάζει. Δεν είναι φυσικά σίγουρο ότι θα κλείσει, ενώ αντίθετα είναι σίγουρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να μπει σε πλειστηριασμό με τους μεταγραφικούς αντιπάλους της. Έχει όμως την ευχέρεια πλέον να πει “συζητώ” και θα προσπαθήσω να τον κάνω δικό μου.

Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, θα ήταν ιδανικό αν τελείωνε ευχάριστα. Ο Κούσουλος μπήκε από νωρίς στα βαθιά, ανταποκρίνεται πολύ καλά και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Θεωρούμε πως μπορεί να προσφέρει, ενώ ενδεχόμενη απόκτηση του θα στείλει και το μήνυμα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα επιτρέψει άλλο παιδομάζωμα από απέναντι.