Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΚΟΑ ενημερώνει για τον κατάλογο των επικίνδυνων αντικειμένων για κατοχή και μεταφορά τους σε αθλητικό χώρο, αγώνα ή εκδήλωση. Αναλυτικά:
Οποιοσδήποτε θεατής η φίλαθλος φέρει η μεταφέρει στον αθλητικό χώρο, αγώνα η εκδήλωση, οποιοδήποτε αντικείμενο το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο αυτό είναι ένοχος πλημμελήματος και σε περίπτωση καταδίκης του υπόκειται σε χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τα χίλια Ευρώ.
- Μπουκάλια, τενεκεδάκια, γυάλινα/ μεταλλλικά ποτήρια ή άλλα σκληρά δοχεία
- Πέτρες, κεραμίδια, χαλίκια, ξύλα, σίδερα, καρφιά ή άλλα παρόμοια επικίνδυνα αντικείμενα
- Καπνογόνα, βόμβες, εκρηκτικοί μηχανισμοί
- Πυροτεχνήματα, πυρσοί, βεγγαλικά, φωτοβολίδες
- Αναπτήρες, γκαζάκια, εύφλεκτα υλικά η μέσα ανάφλεξης υλικών ή ανάματος φωτιάς
- Μαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια, κόφτες, ή άλλα κοφτερά αντικείμενα ή επιθετικά όπλα
- Εργαλεία
- Λέιζερ
- Πανό, αφίσα, πλακάτ η άλλο παρόμοιο μέσο με υβριστικά, προκλητικά, ρατσιστικά η πολιτικά σύμβολα και / η συνθήματα
- Ναρκωτικά
- Οινοπνευματώδη ποτά
- Οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θεωρηθεί επικίνδυνο ή και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικό όπλο
Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2008 (Νόμος 48/1/ 2008, Άρθρο 26, παρ.2, Κατάσχεση και Φύλαξη Επικίνδυνων Αντικειμένων.





![«Μπράβο ρε Νικόλα παικταρά»: Οι αντιδράσεις στο live του ΟΜΟΝΟΙΑ TV [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/35yg43w-238x178.jpg)
![«Είμαστε καλά με την ομάδα»: Η απάντηση του Μασούρα για το συμβόλαιο του [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/9ee1666c-b27e-4a31-886f-e989592d1d83-238x178.jpg)


![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



