
Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ενημέρωνει, ότι την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα υπάρχει έρανος για ενίσχυση της δράσης του ΠΑΣΥΚΑΦ, έξω από το ΓΣΠ.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:
Έρανος για ενίσχυση της δράσης του ΠΑΣΥΚΑΦ θα διενεργηθεί στους χώρους έξω από το ΓΣΠ, στον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα, την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου. Ο έρανος εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας: «Μαζί στη ζωή» 2018, η οποία περιλαμβάνει οδικό έρανο από τις 3 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φιλών (ΠΑΣΥΚΑΦ), είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός, με αριθμό εγγραφής 525. Ιδρύθηκε το 1986. Λειτουργεί και προσφέρει Παγκύπρια Δωρεάν Υπηρεσίες και Προγράμματα σε άτομα με εμπειρία καρκίνου και μέλη των οικογενειών τους, μέσω μιας πολυθεματικής και εξειδικευμένης ομάδας προσωπικού. Αποστολή του είναι η διασφάλιση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με καρκίνο και των οικογενειών τους σε όλα τα στάδια της ασθένειας.
Ιστοσελίδα: www.pasykaf.org
Facebook: @pasykaf
Τηλέφωνο: 22345444

![Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο της Ραπίντ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rapid-Omonoia-Teleutaiaproponisi-23-238x178.jpg)


![Μπεργκ: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι» [Δηλώσεις Άιτινγκ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/RapidWien-Omonoia-Diaskepsi-Berg-Eiting-6-238x178.jpg)





![Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο της Ραπίντ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rapid-Omonoia-Teleutaiaproponisi-23-100x75.jpg)

