Home TOP NEWS Άψυχη για ακόμη μια φορά

Άψυχη για ακόμη μια φορά


Σε ένα ακόμη αιώνιο ντέρμπι η ομάδα παρουσιάστηκε άψυχη, χωρίς ουσία και διάθεση. Επόμενο ήταν να δεχτεί ακόμη μια ήττα κόντρα στο Αποέλ τα τελευταία χρόνια και για τη φετινή σεζόν είναι η 5η συνεχόμενη.

Μετά την ντροπιαστική ήττα από την Πάφο το περασμένο Σάββατο οι πιθανότητες για το χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν περίμενε κάποιος να δει «θαύματα» μετά την προηγούμενη εμφάνιση και η ήττα ήταν σχεδόν αναμενόμενη. Ελπίζαμε τουλάχιστον να δούμε αν μη τι άλλο οι ποδοσφαιριστές να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Αντ’ αυτού είδαμε και πάλι αυτά που βλέπουμε στις τελευταίες αναμετρήσεις και κυρίως αυτά που βλέπουμε εδώ και μια πενταετία σχεδόν στα παιχνίδι απέναντι στο Αποέλ. Οι παίκτες της ομάδας μας αδυνατούσαν να πιάσουν ρυθμό, χωρίς τσαμπουκά και θέληση για νίκη. Η απόδοση τους ήταν εκνευριστικά κακή σε βαθμό που ούτε πάσα δεν μπορούσαν να αλλάξουν, έστω ένα καλό συνδυασμό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πιάσει τον κατήφορο εδώ και ένα μήνα σχεδόν και κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει. Με αυτές τις παρουσίες ντροπιάζουμε την ένδοξη ιστορία μας και αν συνεχιστεί αυτό θα αρχίσουμε να μιλάμε για στόχο παραμονής στη κατηγορία. Χωρίς υπερβολή!