Home TOP NEWS Τα δεδομένα με τις προσθαφαιρέσεις της ομάδας

Τα δεδομένα με τις προσθαφαιρέσεις της ομάδας


Πολλά είναι αυτά που διαδίδονται για τις προσθήκες αλλά και τις αποχωρήσεις στη μεταγραφική του Ιανουαρίου. Τίποτα ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο μέχρις ότου ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα, γι’ αυτό και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για κάθε ενδεχόμενο.

Όσον αφορά τις προσθήκες που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον Ιανουάριο, ήδη έγινε η πρώτη με τη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία, ενώ έπονται κι άλλοι. Άλλη μια περίπτωση που βγήκε προς τα έξω είναι αυτή του Δημήτρη Κολοβού. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα μας χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη. Εξάλλου η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε επαφή και με πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Οπόταν μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει συμφωνία με οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

Στις αποχωρήσεις τώρα, τα ονόματα που ακούστηκαν να ακολουθήσουν στην πόρτα εξόδου τον Αλμπίν, είναι αυτά των Ενρίκεζ και Τζαΐλσον. Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται να μην υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. Μάλιστα, ο Σταύρος Παπασταύρου στη τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ενημερώθηκαν πως δεν συνεχίζουν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε με σιγουριά ποιοι ακριβώς θα είναι. Οι πληροφορίες φέρνουν επικρατέστερους αυτούς τους δύο, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Με τη μεταγραφική του Ιανουαρίου να πλησιάζει, είναι λογικό ότι θα ακουστούν πολλά και διάφορα ονόματα για τις προσθαφαιρέσεις που θα κάνει η ομάδα. Εμείς λέμε ξανά στον κόσμο να μην είναι σίγουρος για τίποτα, μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως έγινε και στην περίπτωση του Μαυρία χθες, καθώς και του Αλμπίν τις προάλλες.