Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα χρειαστεί βελτίωση στην άμυνα

Θα χρειαστεί βελτίωση στην άμυνα

gmi_6205


Πέντε ολόκληρες αγωνιστικές έκανε χωρίς να δεχθεί γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ, δέχθηκε όμως 4 τέρματα σε ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα τα 3 που πέτυχε, να μην έχουν κανένα αντίκρυσμα. Παρότι το ένα γκολ του αιωνίου ήταν με βεβαιότητα κάλπικο και άλλα 2 αμφισβητούμενα, η ουσία είναι πως η άμυνα δεν πήγε καλά και μετά από καιρό εκτέθηκε.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μορέιρα βρέθηκε σε καλό βράδυ και έκανε κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις. Θα μας πείτε κι αυτός μέρος της άμυνας είναι, το ιδανικό όμως είναι να μην χρειάζονται οι επεμβάσεις του. Το ιδανικό, είναι να ανεβεί ξανά η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και να μείνουν οι επιθετικοί του αντιπάλου μακριά από το τέρμα μας. Το Σάββατο το μηδέν παθητικό είναι αρκετό από μόνο του να μας δώσει το ζητούμενο, αφού μας ευνοεί και η ισοπαλία. Δεν λέμε προφανώς να παίξουμε για αυτήν, απλά το αναφέρουμε.

Αυτή τη βδομάδα πάντως, ξεκινάμε με ένα μεγάλο μείον. Ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής Ζοάο Πάολο Αντράντε είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί. Τη θέση του θα πάρει ο Ρασίντ Αλαμπί και ευχή όλων μας είναι να αντικαταστήσει επάξια το συμπαίκτη του.