Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Εκεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ

ns011051


Η ποδοσφαιρική περίοδος φτάνει στο τέλος της και για την ΟΜΟΝΟΙΑ απομένει ακόμη ένα παιχνίδι για να τελειώσει τις υποχρεώσεις της. Η φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού δεν ήρθε κάποιο τρόπαιο, σε σύγκριση μάλιστα με τις τρεις προηγούμενες που η ομάδα κατακτούσε κάτι, πρωτάθλημα(2010) και κύπελλο(2011&2012).

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν δίνει κάποιο τρόπαιο και φυσικά δεν σώζει τη χρονιά. Από το παιχνίδι αυτό όμως εξαρτάται το εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις, που είναι τόσο σημαντικό να έρθει όχι για το πρεστίζ φυσικά αλλά για οικονομικούς λόγους. Η μη έξοδος στην Ευρώπη θα είναι μεγάλο πλήγμα για το σωματείο αλλά και για τον κόσμο της Ομόνοιας.

Το Σάββατο δεν πρέπει να λείπει κανείς από το γήπεδο, μπορεί να μην είναι ένας τελικός πρωταθλήματος ή κυπέλλου που δίνει κάποιο τρόπαιο αλλά είναι ένας τελικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ που θα δώσει χαρά στον Πράσινο Λαό. Μέσα στη χρονιά ο κόσμος μας πέρασε πολλά, όμως μέσα από αυτά βγήκε πιο δυνατός και ακόμη πιο περήφανος που είναι οπαδός αυτής της ιδέας που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.