Home TOP NEWS Μια έτσι, μια αλλιώς…

Μια έτσι, μια αλλιώς…


Στο συνολικό πισωγύρισμα της ομάδας μετά τη χθεσινή ήττα συγκαταλέγεται σε μεγάλο βαθμό η αμυντική συμπεριφορά που έδειξε. Οι τέσσερις πίσω μαζί με τον τερματοφύλακα βρέθηκαν σε πολύ κακή βραδιά και η παρουσία τους καμία σχέση δεν είχε με ότι έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια.

Μόλις στο περασμένο ματς και έπειτα από 22 παιχνίδια, η ομάδα μας κατάφερε να έχει θετικό συντελεστή τερμάτων. Χθες όμως το μετέτρεψε ξανά σε αρνητικό, μετά από τα τρία γκολ που δέχθηκε. Η αμυντική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν κάκιστη και σε πλήρη ανισορροπία και ο Απόλλωνας σε ρυθμούς προπόνησης πετύχαινε τα τέρματα. Πάνω που λέγαμε ότι άρχισε να δένει μετά τα δύο σερί παιχνίδια όπου η εστία της ομάδας μας δεν παραβιάστηκε, στο χθεσινό αγώνα η άμυνα έβαλε και πάλι το κακό της πρόσωπο και «έμπαζε» από παντού. Οι ποδοσφαιριστές, μηδενός εξαιρουμένου, είχαν όλοι τους μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα εύκολα τέρματα της Λεμεσιανής ομάδας, η οποία δε δυσκολεύτηκε σχεδόν καθόλου να πάρει το τρίποντο.

Εκεί που πιστέψαμε ότι έπιασαν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές, μας διέψευσαν και πάλι με την κακή τους παρουσία στο «Τσίρειο». Κυρίως στα μετόπισθεν που ενώ τα πήγαιναν περίφημα στα τελευταία δύο παιχνίδια, χθες επανήλθαν στις κακές εμφανίσεις. Μια έτσι και μια αλλιώς…