
Ο Άλεξ Σοάρες δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα και έτσι αποβλήθηκε στο 72ο λεπτό.
Στην προσπάθεια να ανακόψει επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έκανε φάουλ στο χώρο του κέντρου και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και συνεπώς την κόκκινη. Την πρώτη κάρτα τη δέχθηκε στο 23′ και πάλι για φάουλ στο κέντρο






![Συγκινητικές στιγμές σε… ΟΜΟΝΟΙΑτικα σπίτια με τον Πράσινο Άγιο Βασίλη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/t243tf234t-238x178.jpg)


![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



