
Σε ερασιτεχνική κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, ο διαιτητής… χρίστηκε σκόρερ και μέτρησε κανονικά ένα γκολ το οποίο πέτυχε εκείνος, έπειτα από κόντρα της μπάλας στα πόδια του!
Στο παιχνίδι των Harkemase Boys απέναντι στη Hoek, ο ρέφερι της αναμέτρησης βρέθηκε σε σημείο… που δεν θα έπρεπε και η μπάλα χτύπησε πάνω του με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα υπέρ της Hoek.
Παρά τα παράπονα των Harkemase Boys, ο διαιτητής… μείωσε σε 3-2 για την Hoek, η οποία όμως δέχθηκε και τέταρτο γκολ για να γνωρίσει την ήττα (4-2).
Με τους κανονισμούς που θα ισχύσουν από την επόμενη σεζόν, σε περιπτώσεις όπως αυτή που σημειώθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα γίνεται ελεύθερο…
Δείτε στο βίντεο:
Πηγή: gazzetta.gr





![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



