Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα μπάτζετ πέφτουν για όλους

Τα μπάτζετ πέφτουν για όλους

gmi_0093


Πολύ διαφορετική όψη θα έχει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του χρόνου. Οι εποχές των παχιών αγελάδων έχουν περάσει μάλλον ανεπιστρεπτί και τα μπάτζετ θα πέσουν δραματικά. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, ομάδων που ήδη έχουν χάσει βαθμούς, τα μπάτζετ θα ισοπεδωθούν.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ τα δεδομένα είναι γνωστά. Στο Αποέλ οι παίκτες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη ενημερωθεί για μείωση 30% (“και όποιος δεν θέλει να φέρει πρόταση”) με τον προϋπολογισμό να πέφτει στα 7,5 εκατομμύρια. Στην Ανόρθωση μετά βίας θα αγγίζει τα 2 όπως και στην ΑΕΚ, ενώ στην ΑΕΛ θα είναι λίγο περισσότερα.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Παρατηρούμε πως αρκετοί φίλοι πανικοβάλονται στην ιδέα της μείωσης του προϋπολογισμού. Οπωσδήποτε δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα και δεν προσφέρει ευελιξία στη διαμόρφωση του ρόστερ. Ακόμα και με τα 3,5-4 εκατομμύρια όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει το δεύτερο υψηλότερο μπάτζετ. Και όσον αφορά το Αποέλ που θα έχει το υψηλότερο, φοβόμαστε το Μάριο Σέρτζιο ή τον Κλουκόφσκι; Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πετύχει να διατηρήσει τον κορμό, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν! Άστε που λόγω κόσμου, είναι η μοναδική που μπορεί να αισιοδοξεί πως θα τα έσοδα θα ισοσκελήσουν τα έξοδα.