Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ανανεώνουν Ροδόλφο, Καρλίνιος και Αντρέι!

Ανανεώνουν Ροδόλφο, Καρλίνιος και Αντρέι!

sak_4245


Αποτελούν αναμφίβολα την πιο επιτυχημένη τριπλέτα ξένων στο κυπριακό πρωτάθλημα! Και θα παραμείνουν πράσινοι τουλάχιστον για άλλο ένα χρόνο! Ο λόγος για τους Ροδόλφο Αντριόλι, Καρλίνιος Λισμπία και Αντρέι Αλεξέγιεφ που συμφώνησαν για ανανέωση των συμβολαίων τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι δυο Βραζιλιάνοι είχαν αρκετές προτάσεις ενώπιον τους και αρχικά είχαν ζητήσει μικρή αύξηση από την ομάδα. Όταν όμως οι ιθύνοντες τους εξήγησαν πως η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη και κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, απάντησαν πως δεν θέλουν αύξηση και είναι περήφανοι και χαρούμενοι που θα συνεχίσουν να φοράνε τριφύλλι στο στήθος! Η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείνει έτσι με απόλυτη επιτυχία το πρώτο κομμάτι του προγραμματισμού της.

Σειρά παίρνουν τώρα οι Κύπριοι της ομάδας. Οι προτάσεις από παίκτες άλλων ομάδων που θέλουν να παίξουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ έρχονται βροχή, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό αφού μιλάμε για τη μόνιμη νταμπλούχο! Ο Κούλλης Μαυρουδής όμως, δίνει απόλυτη προτεραιότητα στους παίκτες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ. Πρόθεση είναι η ομάδα να μείνει ίδια και απαράλλακτη και με αυτό το σκεπτικό ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις με όσους δεν έχουν συμβόλαιο.