Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μίλησαν με Μαραγκό οι πράσινοι

Μίλησαν με Μαραγκό οι πράσινοι

img_1894


Νεότερη ενημέρωση: Ο Χρίστος Μαραγκός είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίον η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε συζητήσεις. Ο παίκτης είναι θετικός όμως το τελικό ΟΚ θα ρθει από τον Τόνι Σαβέφσκι.

Διαβάστε τι γράψαμε νωρίτερα (19:33):

Καθημερινά φτάνουν στην Καρπενησίου αρκετές προτάσεις ποδοσφαιριστών, από Κύπρο και εξωτερικό. Όλες εξετάζονται από συγκεκριμένη επιτροπή ενώ ανάλογα ενημερώνεται και ο Τόνι Σαβέφσκι, ο οποίος έχει τον τελικό λόγο για το ποιες θα προχωρήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, 1 περίπτωση μέσου ενδιαφέρει και ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα λεφτά που ζητάει είναι μέσα στα οικονομικά όρια της ομάδας μας, αν και έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Για τη θέση πάντως, είχε κάνει υποδείξεις και ο Τόνι Σαβέφσκι πριν αναχωρήσει για εξωτερικό, έτσι η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή της ομάδας.

Γενικότερα, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα, είναι πως παρότι το μπάτζετ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέφτει, δεν θα γίνει το ίδιο απαραίτητα και με τη ποιότητα. Οι μισθοί στο ποδόσφαιρο (της Κύπρου και του εξωτερικού) έχουν πέσει και μια ομάδα με το όνομα και το πρεστίζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελεί πάντα ελκυστικό προορισμό.