Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Mίνι αφιέρωμα του «El Sombrero» στον Ράουφμαν

Mίνι αφιέρωμα του «El Sombrero» στον Ράουφμαν


Γνωστό στους φίλους του ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Κύπρο το Block στο Facebook ονόματι «El Sombrero». Aσχολείται σχεδόν καθημερινά με πολύ ωραία θέματα που αφορούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Χθες είχε σειρά η Κύπρος και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Την τιμητική του είχε ο μεγάλος Γερμανός επιθετικός Ράινερ Ράουφμαν και γράφει το El Sombrero…

«Καλοκαίρι 1997. Στην Κύπρο καταφτάνει για λογαριασμό της Όμονοιας ένας παντελώς άγνωστος Γερμανός παίκτης. Η μεταγραφή του δεν εντυπωσιάζει κανέναν, αφού ο Ράινερ Ράουφμαν έχει πατήσει τα 30 και συνοδεύεται από ένα πολύ φτωχό βιογραφικό, καθώς μέχρι τα 24 του έπαιζε ακόμα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Παρά τις παραξενιές του (όταν η ομάδα έμενε σε ξενοδοχείο πριν τα εντός έδρας, έφευγε κρυφά και πήγαινε να κοιμηθεί σπίτι του), ο πανύψηλος επιθετικός θα αποδειχθεί τελικά διαμάντι. Στα 6 χρόνια που έπαιξε στην Ομόνοια πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα, αγαπήθηκε και αγάπησε το νησί (σε τέτοιο βαθμό που απέκτησε την υπηκοότητα και φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Κύπρου) και σκόραρε με κάθε πιθανό τρόπο και με ρυθμούς σχεδόν αδιανόητους: 233 γκολ σε 204 συμμετοχές!»

Έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τα σχόλια στο συγκεκριμένο ποστάρισμα με αρκετούς φίλους της ομάδας μας να παραθέτουν τη δική τους εμπειρία αλλά και όσα αυτοί είδαν και άκουσαν τότε, όταν δηλαδή η διοίκηση της ομάδας έφερνε τον Γερμανό στο τριφύλλι.

Δείτε εδώ την ανάρτηση αλλά και τα σχόλια κάτω από αυτήν