Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από προηγμένα πρωταθλήματα, το σοβαρό ενδιαφέρον

Από προηγμένα πρωταθλήματα, το σοβαρό ενδιαφέρον

ns011412


Σε προηγούμενο μας άρθρο, τονίσαμε πως με προτάσεις σαν αυτές των Ισραηλινών της Μακάμπι Χάιφα, ο Χριστοφή δεν πάει πουθενά. Νεότερες πληροφορίες, λένε ότι η πόρτα για τους πράσινους της Χάιφας έχει κλείσει και θα ανοίξει μόνο αν διπλασιάσουν την προσφορά τους. Κι αυτό γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενώπιον της το ενδιαφέρον ομάδων από προηγμένα πρωταθλήματα, τέτοια που να μπορούν να πείσουν και τον ίδιο το Δημήτρη να κάνει το έξτρα βήμα.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Οι ομάδες που παρακολούθησαν το Χριστοφή κατά τη διάρκεια της χρονιάς ξεπερνάνε τις 25(!!). Ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισραήλ, Ελλάδα. Κάποιες τον είδαν μια φορά, άλλες δύο, άλλες τρεις. Οι περισσότεροι από τους σκάουτερς που τον παρακολούθησαν ζωντανά, πείστηκαν για την αξία του. Εκείνο που κάνει κάποιους συγκρατημένους είναι η εθνικότητα του Τζίμη, αφού η Κύπρος δεν είναι δα και Βραζιλία.

Τουλάχιστον τέσσερις ομάδες όμως, εμφανίζονται διατεθειμένες να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (κάτι περισσότερο από 1 εκατομμύριο + ποσοστό μεταπώλησης) και να τον κάνουν δικό τους. Πρόκειται για μια ομάδα από Ολλανδία η οποία θα αγωνίζεται όπως φαίνεται του χρόνου στην Ευρώπη, δυο ομάδες από Ρωσία (η μια πιθανότατα είναι η Ροστόφ) και μια από επίσης προηγμένο πρωτάθλημα τα στοιχεία της οποίας δεν διέρρευσαν. Τονίζουμε ότι εμφανίζονται διατεθειμένες να πληρώσουν καλά την ΟΜΟΝΟΙΑ, οπότε μένει να μετουσιωθεί το ενδιαφέρον τους σε επίσημη πρόταση και να αποφασίσει ο ίδιος ο Δημήτρης τι θέλει.