Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελεύθερος ο Μάκης, Μακάμπι Νετάνια για Οχάντ

Ελεύθερος ο Μάκης, Μακάμπι Νετάνια για Οχάντ

dscn8923


Ο Ζοσέ Μορέιρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μένει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κατά τα άλλα όμως η ομάδα των πορτιέρο φαίνεται να αλλάζει. Κι αυτό γιατί ο Μάκης Γιαννίκογλου αποχωρεί και δεν αποκλείεται το ίδιο να γίνει και με το Λεβίτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Άντριας Χήρα (balla.com.cy) ο Μάκης Γιαννίκογλου είναι ήδη ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη του ποδοσφαιρική στέγη. Μετά από 2 χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι πράσινοι του έδειξαν την πόρτα της εξόδου, αφού προορίζουν για τρίτη επιλογή κάποιον από την ακαδημία.

Όσον αφορά το Λεβίτα που έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο, υπάρχει ενδιαφέρον της Μακάμπι Νετάνια στην οποία προπονητής είναι ο Γιόσι Μιζράχι. Με δεδομένο ότι για πρώτος προορίζεται ο Μορέιρα και το συμβόλαιο του Λεβίτα είναι σχετικά ψηλό, αν έρθει η πρόταση, ο Οχάντ λογικά θα επαναπατριστεί.

Από κει και πέρα, μένει να δούμε τι θα γίνει με το Λέονι. Ο Ελβετός παίρνει υπέρογκο ποσό και δεν μπορεί να συνεχίσει σε εκείνα τα λεφτά. Για να παραμείνει έστω δεύτερος πρέπει να δεχθεί μείωση μεγαλύτερη από 50%. Ίσως τα οικογενειακά θέματα που είχε να τον οδηγήσουν πίσω στη πατρίδα του. Εάν αποχωρήσει και ο Λεόνι και ο Λεβίτα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει για δεύτερο πορτιέρο και η αλήθεια είναι πως έχει πολλές καλές και πιο συμφέρουσες οικονομικά επιλογές.