Home SPORTS NEWS Στην πυρά φανέλες του Σουάρες! (photo)

Στην πυρά φανέλες του Σουάρες! (photo)


Ο Λουίς Σουάρες, μιλώντας σε συνέντευξη που έδωσε από την Ουρουγουάη, όπου έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του, δεν έκρυψε πως θέλει να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους φίλους της Λίβερπουλ με την συγχωρούν αυτά τα λόγια και να βάζουν φωτιά σε φανέλες του. Την ίδια ώρα, που ο αγγλικός Τύπος φιλοξένησε φωτογραφίες του διεθνή άσου, ο οποίος ψωνίζει με την οικογένειά του σε σούπερ μάρκετ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Σουάρες μαζεύει τα πράγματά του από το Λίβερπουλ…

Πόλη στην οποία φαίνεται να είναι πλέον ανεπιθύμητος, καθώς ήδη κάποιοι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν αρχίσει να τον μισούν. Βλέπετε και στο πρόσωπο του Σουάρες, φαίνεται να τηρείται το «έθιμο», όταν ένας μεγάλος παίκτης αποχωρεί από μια ομάδα για τα «μάτια» άλλης, οι φίλοι του συλλόγου να τον θεωρούν προδότη! Καίγοντας μάλιστα φανέλες του. Αυτό έκανε και ένας οπαδός της Λίβερπουλ. Ο οποίος έκαψε τη φανέλα του Σουάρες, ενώ έγραψε και μια βρισιά μέσα στον αριθμό του!

Όπως είπαμε και ο Ουρουγουανός επιθετικός επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη «βασίλισσα», και τον αγγλικό Τύπο να αναφέρει πως η μεταγραφή κλείνει στα 40 εκ. ευρώ!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr