Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανανέωσε ο Αλαμπί!

Ανανέωσε ο Αλαμπί!

img_9333


Θετικός στην πρόταση που του έγινε και ο Ρασίντ Αλαμπί. Ο Αφρικανός ανανεώνει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι με μειωμένες απολαβές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε μέσω της υπηρεσίας ομάδα για την πιο πάνω εξέλιξη.

Λίγο αργότερα δημοσιεύτηκε η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ρασίντ Αλαμπί, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση που του είχε καταθέσει το Σωματείο μας, που προνοεί σημαντική μείωση στις οικονομικές του απολαβές.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν θετικός καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δείγμα της έντονής του επιθυμίας για να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ με τη συνολική του συμπεριφορά διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ρασίντ Αλαμπί βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αποτελεί αναπόσπαστο στέλεχος της ομάδας μας, επιδεικνύει αξιοθαύμαστη συνέπεια στα καθήκοντά του, όπως και τυφλή αφοσίωση στην ΙΔΕΑ που το Σωματείο μας εκπροσωπεί. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του απαιτητικού κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί τον Ρασίντ Αλαμπί για όλα όσα έχει προσφέρει στο Σωματείο μας και εκφράζει την βεβαιότητα ότι θα παραμείνει μία πολύτιμη μονάδα στο ρόστερ της ομάδας μας”.