Home SPORTS NEWS Νεϊμάρ: «Τιμή μου να παίξω με τον Μέσι»

Νεϊμάρ: «Τιμή μου να παίξω με τον Μέσι»


Ο Νεϊμάρ ανυπομονεί να παίξει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως είναι τιμή του που θα αγωνιστεί, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο! Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» μπορεί να έχει πει στον διεθνή άσο να μην μιλά πολύ στον Τύπο, αλλά αυτό είπε δυο… λόγια με μεγάλη χαρά στην «Marca»! Ο Νεϊμάρ τόνισε μάλιστα ότι πολλοί Βραζιλιανοί του είπε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτός προτίμησε την ομάδα της Βαρκελώνη. Άνθρωπος της ισπανικής εφημερίδας βρήκε τον Νεϊμάρ στην Βραζιλία, λίγες ώρες πριν από το φιλικό με την Αγγλία στο «Μαρακανά»

«Θα είναι πολύ συναρπαστικό να παίξω για τη Μπαρτσελόνα. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο για μένα. Σας ευχαριστώ για το γεγονός πως ήρθατε να με βρείτε εδώ. Για μένα αυτές οι μέρες είναι πολύ ξεχωριστές», υπογράμμισε ο διεθνής άσος.

Για τον Λιονέλ Μέσι ανέφερε: «Είναι τιμή μου να παίξω μαζί με τον Μέσι, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του τόνισε: «Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό, στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδα και έτσι από την αρχή να δείξω πως είμαι σε υψηλό επίπεδο».

Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε και το πως επέλεξε τη Μπαρτσελόνα, ενώ πολλοί του έλεγαν να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Ο Ρονάλντο, ο Κακά, ο Μαρσέλο και άλλοι μου πρότειναν να πάω στη Ρεάλ, Τελικό, πήρα μια απόφαση μετά από πολλή σκέψη και μελέτη, μαζί με την οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου, να ανοίξει σε μένα η πόρτα της Ευρώπης, μέσω της Μπαρτσελόνα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr