Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπορεί να πάει Ευρώπη, με 9/11 παλιούς!

Μπορεί να πάει Ευρώπη, με 9/11 παλιούς!

gmi_6478


Λένε πολλές φορές πως για να καταφέρεις να μπεις σε όμιλο, πρέπει η ομάδα σου να μην έχει υποστεί πολλές αλλαγές. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό μας βρίσκει σύμφωνους και ήταν η  μεγάλη μας ανησυχία ενόψει των διαπραγματεύσεων για μειώσεις με τους παίκτες. Ομάδα για το πρωτάθλημα, προλαβαίνει να στήσει κανείς ακόμα και με αλλαγές, για την Ευρώπη όμως όχι!

Παρότι όπως φαίνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χάσει 3 σημαντικούς ποδοσφαιριστές (Σπούγκιν, Χριστοφή ίσως Άλβες), ίσως ο Σαβέφσκι να έχει τη δυνατότητα να παρατάξει εντεκάδα με 9 παλιούς, με το Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Τζίμη! Αυτό βέβαια αν οι νέες διαπραγματεύσεις με το Λέο έχουν θετικό αποτέλεσμα και αν δεν προκύψουν άλλες αποχωρήσεις. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως πέραν της περίπτωσης Αντράντε που τα πράγματα είναι ρευστά (αν και έχουμε λόγους να αισιοδοξούμε), για τους υπόλοιπους πιο πιθανό είναι να έχουμε θετική κατάληξη αντί αρνητική.

Η εντεκάδα με εννιά παλιούς βέβαια, περιλαμβάνει κάποια “ΑΝ”, στόχος μας όμως πρέπει να είναι αυτά να μετατραπούν σε βέβαιες παραμονές. Η περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μια εξαιρετική ομάδα και σε αυτήν πρέπει να βασιστεί η φετινή! Ίσως το άρθρο να φαίνεται πολύ αισιόδοξο, χρειάζεται όμως και θετική σκέψη. Μπορούμε να κρατήσουμε όλους τους υπόλοιπους!