
Άρχισε τη διαδικασία της πλήρους επαναφοράς του ο Φράνσις Ουζόχο ο οποίος μέσα από ανάρτηση του φαίνεται να εξασκείται στο γυμναστήριο.
Ο Νιγηριανός παρουσιάζεται αποφασισμένος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ενώ όπως είχε υποσχεθεί και στο πρόσφατο παρελθόν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να αγωνιστεί γι’ αυτήν.
Αν αυτή του η υπόσχεση γίνει στο τέλος και πράξη μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Για την ώρα ο Φράνσις δουλεύει σκληρά ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα για να μπορέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται να πατήσει ξανά γήπεδο.



![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
