
Κανονικά προπονείται ο Δημήτρης Χριστοφή ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.
Ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανόν να συμπεριληφθεί ξανά στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.
Ο Χριστοφή τραυματίστηκε στον προσαγωγό και είναι παροπλισμένος το τελευταίο δίμηνο. Τελευταία συμμετοχή του ήταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 25 Οκτωβρίου.
Επανέρχεται λοιπόν ο Τζίμης και δίνει στον Μπεργκ μία επιπλέον επιλογή στην μεσοεπιθετική γραμμή.





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



