Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεξιός μπακ, μέσος και άσσος

Δεξιός μπακ, μέσος και άσσος


Σε διπλό ταμπλώ παίζει η ως γνωστόν αυτές τις μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού παράλληλα με τις μειώσεις και τις ανανεώσεις, κινείται και για μεταγραφές. Οι πράσινοι περιμένουν ίσως και σήμερα απαντήσεις από 3 συγκεκριμένες περιπτώσεις τις οποίες δουλεύουν εδώ και κάποιες μέρες.

Η πρώτη είναι προφανώς ο Μπούνα Κουντούλ. Ο διεθνής με την Σενεγάλη τερματοφύλακας έχει συγκεκριμένη πρόταση μπροστά του και οι ενδείξεις ήταν μέχρι πριν 2 μέρες θετικές. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Εθνικής του ψες, πάγωσε για λίγο τις εξελίξεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πιέζει για να πάρει απάντηση το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να κλείνει το θέμα του άσσου. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες λένε πως ίσως στο τέλος αυτή η καθυστέρηση από τον Σενεγαλέζο, να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ να κοιτάξει οριστικά αλλού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να μπει σε παιχνίδια για το δεύτερο τερματοφύλακα.

Πέραν από τον άσσο, πρόταση στα χέρια του έχει και δεξιός μπακ από την Ισπανία. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για κάποιον από αυτούς που ακούστηκαν (Χοσέ που επίσης προσεγγίστηκε επίσημα και Γιάμας) ή κάποια περίπτωση που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αν πρόκειται για παίκτη του οποίου η ομάδα παίζει στα πλέι οφ, τότε αναμένεται να αφήσει τους πράσινους στο περίμενε για κάποιες μέρες ακόμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως έχει μπροστά της και εναλλακτικές.

Τέλος είναι και ο μέσος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για εισήγηση του Νούνο Ασσίς, που είναι σίγουρος για την αξία του. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πριν μάθουμε κάτι καινούριο.