Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντίστροφη μέτρηση για… Χριστάκη και Φιλιώτη

Αντίστροφη μέτρηση για… Χριστάκη και Φιλιώτη

Στιγμιότυπο από την σημερινή προπόνηση (c) CFA

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει του ιστορικού αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τη Νορβηγία. Ο Απόστολος Μακρίδης στηρίζει πολλά στους δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέ Φιλιώτη και Χριστάκη Κωνσταντίνου.


Η εθνική ομάδα νωρίς το μεσημέρι προπονήθηκε σε γήπεδο της περιοχής του Ντράμεν όπου έχει εγκατασταθεί από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Νορβηγία και αργότερα σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε η ανάλυση μέσα από βίντεο των προηγούμενων δύο αγώνων της Νορβηγίας με Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα.

Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό στον όμιλο μας η Εθνική μας για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα πρέπει απαραίτητα να κερδίσει τους Νορβηγούς πριν αρχίσουν τα σενάρια της οποιασδήποτε ισοβαθμίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου μας μπαίνουν στην τελική ευθεία με απολογισμό τρεις βαθμούς και όλα είναι ανοικτά. Στο άλλο παιχνίδι θα αναμετρηθούν Ολλανδία-Γερμανία.

Για τον αγώνα της Δευτέρας έχει αρχίσει έντονη δημοσιότητα, ιδιαίτερα στο Ντράμεν που διαμένουν οι αποστολές των ομάδων αλλά και στο Mjøndalen που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Στο Mjøndalen έγινε ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας με τους Γερμανούς και στο καθοριστικό ραντεβού της Δευτέρας οι γηπεδούχοι θα έχουν την έντονη συμπαράσταση του κοινού τους.

πληροφορίες: cfa