Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Το 10ετές πλάνο ολοκληρώθηκε

Το 10ετές πλάνο ολοκληρώθηκε

img-20120912-wa0005


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Έτος 2023. Ολοκληρώνεται το 10ετές πλάνο για την οικονομική σωτηρία της ομάδας μας. Η διοίκηση αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια, συνέχισε την προσπάθεια για εξασφάλιση δανείου, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε κατορθωτό, ειδικά μετά τα νέα μέτρα της τρόικας το 2022.

Για τούτο εξήγγειλε οικονομική εκστρατεία για διάσωση του σωματείου με ορόσημο τα κριτήρια Μαρτίου 2023. Τα τελευταία δέκα χρόνια η διοίκηση είχε διάλογο με τα μέλη και φίλους του σωματείου προτείνοντας αλλαγές στη διοικητική δομή του σωματείου με σκοπό την εξεύρεση νέων οικονομικών πόρων.

Το σωματείο μέσα από την συγκινητική και άνευ προηγουμένου βοήθεια των μελών και φίλων του, σε συνδυασμό με τις έντονες προσπάθειες του Δ.Σ. κατάφερε να περάσει το σκόπελο των κριτηρίων και αυτή τη φορά.

Η ρευστότητα που υπήρχε, η ροή των γεγονότων από το Γενάρη του 2013 μέχρι τον Μάρτη του 2023 , δεν επέτρεψαν την ενεργοποίηση της διαδικασίας καταστατικών αλλαγών κάτι που αποφασίστηκε να γίνει τώρα.

Για αυτό το σκοπό καλούνται τα μέλη και φίλοι του σωματείου όπως υποβάλουν τυχόν εισηγήσεις ή προτάσεις για καταστατικές αλλαγές στην συνέλευση, 26 Ιουνίου 2023. Η Συνέλευση μετά από απόφαση του ΔΣ δεν θα είναι εκλογική.

Τι να σου πω, τι να μου πεις και μένα αγαπητέ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ;
ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ. Α.